Tabako band

Band smo koji će uvesiliti Vaše vjenčanje, ljetnu feštu, maturalnu zabavu, maškarane zabave...

Tabako band

Tabako band osnovan je krajem 2009. godine. Svi članovi banda iskusni su glazbenici s dugim stažem sviranja u sada ugašenim bandovima "Tabako & Aquarius", "Neptun", "Ankora" i "Snupy". Možemo se pohvaliti nastupima i turnejama po Americi, Kanadi i  Europi, festivalima „Melodije Istre i Kvarnera“, „Melodije Kvarnera“, snimljenim nosačima zvuka (njih sedam).

Možda sve ovo nije toliko bitno koliko to da ćemo Vašu feštu, vjenčanje, maškarane i maturalne zabave učiniti još veselijima i ljepšima!Naš razglas

Svaki događaj zahtjeva odgovarajuću vrstu razglasa, tako da se koristimo malim razglasom, primjerenim za ozvučavanje manjih prostora u kojima se održavaju vjenčanja, maturalne zabave i sl. te velikim razglasom kojega koristmo na ovorenom prostoru prilikom ljetnih fešti, nastupa u većim dvoranama i domovima.

Kvaliteti zvučne i rasvjetne opreme svjedočila su i mnoga poznata imena naše estrade poput Matka Jelavića, Jola, Berikina...


Što sviramo?

Repertoar obuhvaća domaću i stranu zabavnu glazbu, evergreene, rock i starogradske pjesme. Repertoar se prilagođava mjestu i vrsti događaja te se u velikom dijelu može dogovoriti s organizatorom.

Ako tražite band za vjenčanja, ljetne fešte, maškare ili razne druge događaje, kontaktirajte nas!Tabako Željko Tabako Ivo {vokal}

Za početak moje pjevačke karijere zahvaljujem festivalu „Mladi otoka Krka pjevaju“. Saznaj više!

Grdinić Stanko Grdinić Stanko {gitara, mandolina}

Svira gitaru od svoje 13. godine. Prva profesionalna gaža bila mu je 1977. godine u Njivicama s grupom "Kvarner 5". Saznaj više!

Manestar DamirManestar Damir {bas gitara}

Svirati počinje 1985. godine sa školskim prijateljima u bandu imena "Dječaci s obale" iz Dramlja. Saznaj više!

Dunato Predrag Dunato Predrag {gitara, truba}

Počeo je svirati 1986. godine kao gitarista u grupi "Gold". Nakon njena raspada, osnovana je grupa "Trix". Saznaj više!

Štefanić Anton Štefanić Anton {harmonika, klavijature}

Iskusni lisac na harmonici i klavijaturama. Glazbom se bavi 30 godina. Svirao je na preko 500 događaja. Saznaj više!

Mikanović Vladislav Danijel Variola {bubanj}

Najmlađi član Tabako banda. Svira bubnjeve od svoje 13 godine, u početku je sam doma svladavao osnovne ritmove a zatim kreće na satove bubnjeva kod priznatog hrvatskog bunjara u Rijeci. Saznaj više!

Copyright © 2011., Tabako band, Sva prava pridržana. Design & Hosting by Domino